DADES DE L'EMPRESA
Arbó Boixader SL NIF: ES-B-60.895.596. Inscrita al RM de Barcelona al Tom 28315, Foli 13 i Full B-132.511
C. Joan Maragall, 9 08560-Manlleu (Barcelona)
T 93 851 14 36 

DRETS RESERVATS © ARBÓ BOIXADER, SL 2010
Queden reservats tots els drets de la documentació continguda en aquesta web, sempre que no es citi la font d'on s'ha extret.

PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s'informa als usuaris que, la cessió de les seves dades a aquesta pàgina web, suposa el consentiment per la seva part perquè Arbó Boixader SL, tracti de forma automatitzada les seves dades personals, i les incorpori al fitxer de dades personals amb la finalitat de complir amb l'objecte social de l'empresa. S'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals, dirigint-se a Arbó Boixader SL, ja sigui enviant un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o per carta certificada, on consti com a referència DADES PERSONALS i el dret que es vol exercitar.

UTILITZACIÓ DE GALETES
Utilitzem el servei analític gratuït de Google Analytics per recollir informació sobre l’activitat dels usuaris en la seva visita a la pàgina. Les galetes recullen dades i ens permeten analitzar quines són les preferències dels usuaris. Es pot configurar el navegador per ser avisat de la recepció de les galetes i impedir la seva instal·lació.